Našu ponudu upotpunjavaju i smještajni kapaciteti, koji cine 9 savremeno opremljenih apartmana

Svi naši apartmani su opremljeni klimom, ventilacijom, zasebnim toaletom,  digitalnom TV, besplatnim WI-FI signalom, minibarom, telefonom, a našim gostima je na raspolaganju i 24-satna sobna posluga. Ono sto posebno izdvajamo kao prednost i kao pogodnost našeg smještaja je to što svaki apartman ima zasebni  garažni prostor ispred same sobe, potpuno natkriven i osiguran garažnim vratima. 

Smatramo da sve navedeno čini naše apartmane vrlo pogodnim i pristupačnim za sve potencijalne goste koji nas iz različitih razloga posjećuju, bilo da su u pitanju poslovni ljudi kojima nudimo funkcionalne radne sobe sa internetom, osiguran automobil i licni prtljag u garaži ispred sobe, porodice na putovanju ili višednevnom odmoru kojima nudimo i pomoćni ležaj u sobama, maksimalnu sigurnost i udobnost jer nemaju potrebu iznošenja suvišnog prtljaga zbog neposredne blizine garaže.
Isto tako, za korisnike dnevnog odmora, apartmani sa garažnim vratima Vam nude garantovan mir i diskreciju, kao i sigurnost za Vaš automobil. 

Uz ove pogodnosti i ljubazno osoblje recepcije će se potruditi da Vam boravak u našem motelu ucini ugodnim, te da nam se sa zadovoljstvom vraćate.

Cjenovnik usluga u Motelu:

  • Dnevni odmor: 40,00 KM
  • Noćenje za 1 osobu sa doručkom: 49,00 KM
  • Noćenje za 2 osobe sa doručkom: 69,00 KM
  • Noćenje za 3 osobe sa doručkom: 89,00 KM
* U cijenu boravka je takođe uračunata boravišna taksa kao i prijava boravka za strane državljane.
» Rezervacije

Pratite nas na Facebook-u: